fbpx

book hr banner 130x1000px

Isus me oslobodio od mržnje

Doživio oslobođenje od mržnje

Doživio oslobođenje od mržnje

Evo mog kratkog svjedočanstva o oslobođenju. Doživio sam ga nakon susreta u Splitu, koji se održao 30. lipnja ove godine.

Prvo bih htio napisao da je kateheza koju je održao gosp. Josip Lončar pogodila točno u „živac“ mojih duhovnih potreba, osobito govor o osnovnim načelima duhovnosti, o ozdravljenju, važnosti i veličini euharistije i vjeri.

Zatim sam po zagovornoj molitvi gosp. Lončara dobio milost i doživio oslobođenje od mržnje.
Naime, imao sam problem da sam često znao osjetiti mržnju prema svojim bližnjima i zbog najmanjih sitnica. Nisam znao niti sada znam odakle je točno ta mržnja potjecala, ali znam da sam je osjećao, i znam da je bila grozna. Po daru spoznanja gosp. Lončar je prepoznao da netko ima problem s time i molio je Isusa za oslobođenje.
U mome srcu se tada dogodila promjena, jer mi je Isus dao milost oslobođenja od toga zla. Doduše, problem se ponekad još zna javiti, ali sad osjećam da imam snage boriti se s njime i odbacivati tu mržnju. Ona više nema glavnu riječ. Vjerujem da ću uskoro biti potpuno oslobođen.
Veoma sam vam zahvalan na vašem radu i vašem trudu te se nadam da će još velik broj ljudi po vašem radu i zalaganju dobiti milosti od Boga.
 
MES Split, 30. lipnja 2015. g.

Zvonimir Peran